Leverings- og betalingsbetingelser


Forbehold

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

Bestilling af varer

Varer kan købes på profil-reklame.dk. Ved afslutning af varebestilling får du automatisk en e-mail kvittering/bekræftelse af ordre, hvori det fremgår hvilke produkter du har bestilt.
Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. profil-reklame.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Priser

Vi sælger kun til virksomheder / foreninger / B2B, ikke privatpersoner. Alle priser på profil-reklame.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er eksklusiv 25% moms.

Der tillægges et gebyr på kr. 150,- excl. moms. ved køb under kr. 2.500,- excl. moms.

Fragt- og leveringsomkostninger. Fragt priser afhænger af mængden og typen af forsendelsen, og aftales nærmere – ved fragt til udlandet tillægges yderligere fragt. For nærmere info kontaktes os på profil@profil-reklame.dk.

Betalingsbetingelser

Profil Reklamegaver modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Profil Reklamegaver anvender en godkendt betalingsserver (Bambora), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Leveringstid

Leveringstiden er typisk 2-4 uger afhængig af produkt og de tilvalg der er fortaget (Logo tryk eller lign.).

Handelsvilkår

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

Ændring eller annullering af ordre

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte profil-reklame.dk / Profil Reklamegaver på 48131380 eller profil@profil-reklame.dk

Vi hjælper dig med at ændre din ordre, men KUN hvis varen/varerne ikke er afsendt/trykt. Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages fuld returret på varer uden tryk.

Dette gælder IKKE varer der er tilvalgt tryk på, dvs. logo, navn eller nr. tryk.

Reklamationsret

Opdager du en fejl eller mangel på produktet, har du ret til at reklamerer inden for 2 år efter at du har modtaget produktet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Kontakt os venligst på profil@profil-reklame.dk og så hjælper vi dig videre med reklamationen.
Send os venligst en e-mail med et billede af hele produktet og et billede af fejlen.
Vi skal også have dit ordrenummer og en beskrivelse af, hvad fejlen indebærer.

Vær venligst opmærksom på, at der ydes ikke reklamation på fejl på produkter, hvor fejlen er opstået som følge af normal slitage, ukorrekt håndtering af produktet, eksempelvis ukorrekt vask og/eller iblødsætning eller flænger, huller og andre skader forårsaget af eksterne objekter.

Fortrydelses- og ombytningsret

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Produkter med tilvalgt tryk kan IKKE byttes eller returneres. Returretten frafalder på det tidspunkt hvor Profil Reklamgaver Aps er gået i gang med at trykke på varen, jævnfør Forbrugeraftaleloven, § 18, stk. 3.

Varemodtagelse

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet men med forbehold for eventuelle skader på indhold. Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte.

Hvis du afviser en vare, så kontakt altid profil-reklame.dk / Profil Reklamegaver på telefon 4813 1380 og informer om, at du har afvist varen. Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde det til profil-reklame.dk / Profil Reklamegaver på telefon 48131380. Af bevismæssige årsager bør du kontakte os pr. telefon eller e-mail straks efter modtagelse. Uanset om der er tale om synlige eller ikke-synlige skader, bør du kontakte profil-reklame.dk / Profil Reklamegaver der hjælper dig med at løse problemet.

Fragt- & leveringsomkostninger

Fragtpriserne er inkl. transportforsikring.